Spicy rosenkålsalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Rosenkål med chili

Rosenkål er en fantastisk grønnsak som fortjener litt ekstra oppmerksomhet! Den passer perfekt både kokt og smørdampet, men vi liker den aller best stekt. Den har en sprø tekstur med en nøtteaktig og søtlig smak når den er tilberedt. For å gi den lille kålen en ekstra piff har vi tilberedt den med deilig asiatiske smaker, som chili, ingefær og soyasaus. 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
stk
 
vårløk
1 
stk
 
chili
1 
ss
 
ingefær, finhakket
2 
ss
 
soyasaus
1 
stk
 
lime
1 
ss
 
koriander, hakket

Slik gjør du

  1. Del rosenkålen i to og finhakk chili og ingefær. Stek i litt olje i en stekepanne i 2-3 minutter. 

  2. Tilsett soyasaus, limesaft og vårløk i stekepannen og stek i et par minutter til. 

  3. Legg rosenkålsalaten over på et fat og topp med koriander og evt. litt finhakket chili. 

Serveringstips

Denne rosenkålsalaten passer perfekt til rester av kalkun eller ribbe! 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften