Stekt blomkålris med spinat og karriblanding

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Bllomkålris med spinat, fetaost, mandler og karriblanding

Denne salaten er fylt med stekt blomkålris med karriblanding og spinat og er toppet med fetaost, koriander, mandler og juicelime. Perfekt tilbehør til maten du liker!

Denne oppskriften gir tilbehør til 3-4 personer.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose
 
1 
pose
 
babyspinat (blader)
1 
pakke
 
fetaost
1/2 
koriander (i potte)
1 
ts
 
karripulver
1/2 
stk
 
lime
50 
gr
 
mandler
Rapsolje til steking

Slik gjør du

  1. Ha 2 ss rapsolje og 1 ts karripulver i en kjele og fres lett under omrøring, på høy varme i ca. 1 minutt. 
  2. Tilsett posen med Blomkålris og stek videre etter anvisning på posen.
  3. På slutten av steketiden tilsettes en pose med Bladspinat, rør om, legg opp på et fat eller tallerkener.
  4. Topp med biter av fetaost, frisk Koriander og press over saften fra en ½ lime.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften