Slik gjør du
- Tin torskefiletene lett (se tips om å tine fisk her). Klapp de lett tørre med kjøkkenpapir.
- Pensle torskefiletene med olje, og dryss med de hakkede urtene, salt, og pepper.
Grovhakk dill og salvie.
Skjær sitronene i tynne skiver.
Legg flakene eller fiskeristen over på grillen; på indirekte eller lav varme.
Sjekk fisken underveis; du vil ikke grille de så lenge at fisken blir tørr. Dersom du har steketermometer, bør kjernetemperaturen nå ca. 52 grader.
- Legg sitronskiver på doble flak av aluminiumsfolie eller i fiskerist, legg torskefiletene oppå, og legg deretter flere sitronskiver på topp av fisken igjen.
Serveringstips
Server med en lun erte- og bønnesalat, eller ovnsbakte nypoteter.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften