Slik tilbereder du
TILBEREDNING FRA FRYST
MÅ VARMEBEHANDLES
🍳 6-8 min
STEKEPANNE i ca. 8 min
1. Varm 1 ss olje i en stor stekepanne og ha i posens innhold.
2. Stek på middels/høy varme i ca. 6- 8 minutter under stadig omrøring.
Tilberedningstiden kan variere, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Slik skal produktet lagres
OPPBEVARING OG MINSTE HOLDBARHET:
I dypfryser (-18ºC eller kaldere), se datomerking. Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptiningIngredienser
INGREDIENSER: Friterte potetterninger 62 % (potet, rapsolje, druesukker), planteprotein 17 % (rehydrert HVETEPROTEIN, vann, HVETEMEL, rapsolje, fortykningsmiddel [E461, E407], naturlig aroma, druesukker, maltekstrakt (BYGG), salt, HVETESTIVELSE, røkt vann, solsikkeolje), løk, vann, SOYASAUS (vann, SOYABØNNER, HVETE, salt), salt, paprikapulver, karamell, hvit pepper, laurbærblad, timian.
Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder.