Konkurransevilkår Findus Norge

 Formalia

 1. Konkurransen er organisert av Findus Norge AS og er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller har noen tilknytning til Facebokk og Instagram. Ved å delta i konkurransen samtykker deltakeren spesifikt til å frigjøre Facebook og Instagram fra alt ansvar i forbindelse med denne konkurransen. Deltakerne forstår at de gir sin informasjon til arrangøren og ikke til Facebook eller Instagram, og at Facebook og Instagram ikke er ansvarlig for noe av denne kampanjen.

 2. Konkurransen finner sted i perioden 7. september 2021 - 15. september 2021 og inntil annet er kommunisert.

 3. For å delta i konkurransen må deltakere legge igjen en kommentar med sitt beste tilbehør til Fish & Crisp.

 4. Ansatte hos Findus har ikke anledning til å delta i konkurransen.

 5. Deltakerne er ikke forpliktet til å kjøpe et produkt for å kunne delta. Men deltakere må ha Internett-tilgang og en aktiv Facebook-konto.

Slik deltar du:

 1. Delta med å skrive en kommentar med ditt beste tilbehør til Fish & Crisp i innlegget på Facebook 

 2. Tre vinnere vil bli kåret onsdag 15. september 2021.

 3. Tre forskjellige vinnere blir kåret som hver får 1 gavekort på 500 kroner hos Kiwi. 

  Vinnerne vil bli kontaktet via melding på Facebook innen 5 dager etter vinnerne har blitt kåret. Vinneren blir bedt om å sende sitt fulle navn og postadresse slik at vi får sendt gavekortet til den oppgitte adressen.

  Vinnere vil bli bedt om å svare og akseptere premien innen 7 dager etter første kontakt. I tilfelle en vinner ikke svarer på den første kontakten innen 7 dager, forbeholder arrangøren seg retten til å diskvalifisere den vinneren. Hvis en vinner diskvalifiseres, forbeholder arrangøren seg retten til å tildele premien til en reserve. Reservevinnere kan ha mindre tid til å svare.

 4. Premien kan ikke byttes i kontanter.

 5. Når deltakerne deltar i trekningen, så aksepterer de vilkårene og betingelsene som ev. gjeldende vilkår og betingelser opprettet av Facebook i forbindelse med bruken av nettstedet.

 6. Personopplysningene som sendes inn av deltakerne blir bare oppbevart i forbindelse med trekningen. De blir deretter slettet. Personopplysningene blir ikke brukt til andre formål.