Lettlaget fiskemiddag med panert fisk

Lettvint og godt!

Panert fisk gjør middagen både lettlaget og god. I tillegg går det raskt å lage, noe som gjør det til helt perfekt hverdagsmat om du spør oss. Det finnes et bredt utvalgt panerte fiskevarianter i vårt Findus-sortiment, nyt for eksempel vår populære Fish & Crisp, knasende god Frøbakt fisk med linfrø? Eller er det fiskepinner som er og blir favoritten hjemme hos deg?

Spis mer fisk med panert fisk

Mange vet at de bør spise mer fisk, men vet ikke helt hvor de skal starte. Synes du det er vanskelig å finne på en god og smakfull middag med fisk? Eller tenker du kanskje at du rett og slett ikke liker hvit fisk? Det vil vi i Findus gjøre noe med, og vi har derfor samlet masse inspirasjon, oppskrifter, tips og triks for hvordan du kan lage lettlagede fiskemåltider som i tillegg smaker skikkelig godt! 

Godt og bra for kroppen

Vil du få barna til å spise mer fisk? Server panert fisk! Når det gjelder næringsinnhold er fiskepinner og annen panert fisk bra mat.

Våre panerte fiskeprodukter er laget på mager, hvit fisk og inneholder både mindre fett og mindre mettet fett enn andre hverdagsklassikere som pølser, kjøttboller og kjøttdeig. I tillegg inneholder panert fisk nyttige næringsstoffer som mange av oss får i oss for lite av; vitamin D, jod og selen.

Populær mat hos både store og små

Panert fisk gir en rekke muligheter for å variere fiskemiddagene, og er både raskt og enkelt å lage. Som en bonus får du (litt) mer tid til å gjøre andre ting du heller vil gjøre enn å stå foran grytene.

Dessuten er det også ofte en god inngang for å etablere gode fiskespisevaner tidlig for barna – for hvem kan vel egentlig, med hånden på hjertet, si at de ikke liker panert fisk?  

En verden av muligheter

Våre panerte favoritter går dessuten an å variere i det uendelige. Server i form av klassisk Fish and Chips med vår Fish & Crisp, wrap med sprø fiskepinner eller Sprøbakte fiskefileter med pasta og grønnsaker.

Tips til tilbehør

Det finnes masse godt tilbehør å lage til panert fisk, la bare fantasien vandre og prøv deg frem med både klassiske og nye smaker. Vi kan for eksempel gå god for en wrap med Fish & Crisp Rolls med jordbær og mango, eller ferske vårruller med gulrotstrimler, agurk og teriyakisaus. Er du av den mer tradisjonelle smaken er jo alltid potetmos og revet gulrot en sikker vinner. La deg inspirere av oppskriftene under, og prøv noe nytt i dag da vel!