Ingredienser
Slik gjør du
SLIK GJØR DU:
- Varm opp en stekepanne, høy varme.
- Ha i smøret og rosenkålen, og stek under omrøring.
- Tilsett honning og sitronsaft, og stek mens du rører til rosenkålen får en fin brunfarge.
- Smak til med salt og pepper.
Serveringstips
Gi rosenkålen litt mer piff ved å blande inn finhakket chili sammen med honningen og sitronsaften.
Du kan også toppe rosenkålen med finhakket, fersk timian og rosmarin.
Honning kan erstattes med sukker; da kan det ta litt lenger tid å smelte det i panna.
Sitronsaft kan byttes ut med hvitvinseddik.
Du kan også toppe rosenkålen med finhakket, fersk timian og rosmarin.
Honning kan erstattes med sukker; da kan det ta litt lenger tid å smelte det i panna.
Sitronsaft kan byttes ut med hvitvinseddik.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften