Rosenkål med honning

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Smørstekt rosenkål med honning

Rosenkål stekt med honning gir en spennende smakskombinasjon. Prøv denne oppskriften som en vri på det klassiske tilbehøret til kalkun, eller andre retter.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4

Ingredienser

1 
ss
 
smør
1 
ss
 
honning
0,5 
ss
 
sitronsaft
salt og pepper

Slik gjør du

SLIK GJØR DU:

  1. Varm opp en stekepanne, høy varme.
  2. Ha i smøret og rosenkålen, og stek under omrøring.
  3. Tilsett honning og sitronsaft, og stek mens du rører til rosenkålen får en fin brunfarge.
  4. Smak til med salt og pepper.

    Serveringstips

    Gi rosenkålen litt mer piff ved å blande inn finhakket chili sammen med honningen og sitronsaften.
    Du kan også toppe rosenkålen med finhakket, fersk timian og rosmarin.
    Honning kan erstattes med sukker; da kan det ta litt lenger tid å smelte det i panna.
    Sitronsaft kan byttes ut med hvitvinseddik. 
     
    Hva våre kunder mener
    Skriv en anmeldelse
    Dine opplysninger
    *
    *
    * Obligatoriske felt
    Din vurdering
    Vurder oppskriften
    *
    *
    * Obligatoriske felt
    Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften