Rosenkål med honning

Smørstekt rosenkål med honning
5 min
forberedelsestid
4
Porsjoner

Smørstekt rosenkål med honning

Rosenkål stekt med honning gir en spennende smakskombinasjon. Prøv denne oppskriften som en vri på det klassiske tilbehøret til kalkun, eller andre retter.

Slik gjør du

    SLIK GJØR DU:

    1. Varm opp en stekepanne, høy varme.
    2. Ha i smøret og rosenkålen, og stek under omrøring.
    3. Tilsett honning og sitronsaft, og stek mens du rører til rosenkålen får en fin brunfarge.
    4. Smak til med salt og pepper.

    Tip!

    • Gi rosenkålen litt mer piff ved å blande inn finhakket chili sammen med honningen og sitronsaften.
      Du kan også toppe rosenkålen med finhakket, fersk timian og rosmarin.
      Honning kan erstattes med sukker; da kan det ta litt lenger tid å smelte det i panna.
      Sitronsaft kan byttes ut med hvitvinseddik. 
       

    Ingredienser

    Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

    Ingrediensliste

    250 
    gr
     
    Våre utvalgte rosenkål
    1 
    ss
     
    smør
    1 
    ss
     
    honning
    0,5 
    ss
     
    sitronsaft
    salt og pepper

    Kjøp her

    • meny
    • spar
    • joker

    Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

    Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
    * Obligatoriske felt
    * Obligatoriske felt