
5 min
forberedelsestid
4
Porsjoner
Smørstekt rosenkål med honning
Rosenkål stekt med honning gir en spennende smakskombinasjon. Prøv denne oppskriften som en vri på det klassiske tilbehøret til kalkun, eller andre retter.
Slik gjør du
SLIK GJØR DU:
- Varm opp en stekepanne, høy varme.
- Ha i smøret og rosenkålen, og stek under omrøring.
- Tilsett honning og sitronsaft, og stek mens du rører til rosenkålen får en fin brunfarge.
- Smak til med salt og pepper.
Tip!
- Gi rosenkålen litt mer piff ved å blande inn finhakket chili sammen med honningen og sitronsaften.
Du kan også toppe rosenkålen med finhakket, fersk timian og rosmarin.
Honning kan erstattes med sukker; da kan det ta litt lenger tid å smelte det i panna.
Sitronsaft kan byttes ut med hvitvinseddik.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
250
gr
Våre utvalgte rosenkål
1
ss
smør
1
ss
honning
0,5
ss
sitronsaft
salt og pepper