Potetsalat med rømme til sprøbakte spinatpinner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Smakfull middag uten kjøtt

Prøver du å spise mindre kjøtt i hverdagen? Våre spinatpinner er sprøbakte og fylt med kremet spinat, og gjør det enklere å spise grønt! 

Her er de servert med en deilig potetsalat med rømme, erter, kapers og mye annet godt. Server gjerne med en frisk salat til også!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
- Potetsalat:
300 
gr
 
poteter
2.5 
dl
 
rømme
1/2 
 
vårløk
1 
ts
 
dijonsennep
1 
ss
 
kapers
Sitronsaft
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Potetene deles i like store biter og kokes.
    Brokkoli og blomkål kokes i ca. 3-4 minutter og ertene i ca. 3 minutter.

  2. Stek spinatpinnene etter anvisning på pakken.
  3. Finhakk vårløk og kutt brokkolien og blomkålen i mindre biter.
  4. Bland poteter med rømme,  dijonsennep, erter, blomkål, brokkoli, vårløk, og kapers. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
  5. Server gjerne med en frisk salat til.

Serveringstips

Server gjerne en frisk salat til!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften