Ingredienser
4
stk
briochebrød
Sprø salatblanding
- Ert-slaw:
1
stk
gulrot
70
gr
spisskål eller sommerkål
2
ss
rømme eller Crème Fraîche
Salt og pepper
- Tomatkrem:
3
ss
rømme eller Crème Fraîche
1
ts
tomatpuré
Salt og pepper
Ristede sesamfrø
Slik gjør du
- Tilbered erter etter anvisning på pakken.
- Mos ertene lett og riv gulrøtter og spisskål, fint revet. Bland grønnsakene deretter med rømme, og smak til med salt og pepper.
- Bland rømme, tomatpuré, eddik, salt og pepper til en dressing.
- La de to blandingene hvile mens du tilbereder spinatpinnene.
- Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
- Ha salatblader i briochebrød, tilsett ert-slaw og deretter spinatpinnene.
- Topp med den syltede tomatkremen og ristede sesamfrø.
Serveringstips
Perfekt til helgelunsjen!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften