Vegetar-lunsj: Brioche med erte-slaw og spinatpinner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Sprø spinatpinner med «erte-slaw» og syltet tomatkrem

Fyll hverdagen med grønne høydepunkt! Bytt ut brødskiven med denne grønne lunsjen i stedet. Sprøbakte spinatpinner, fylt med kremet spinat med luftig briochebrød er både digg og enkelt. Tilsett erte-slaw og syltet tomatkrem, og vipps så er lunsjen reddet! 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
4 
stk
 
briochebrød
Sprø salatblanding
- Ert-slaw:
1 
stk
 
gulrot
70 
gr
 
spisskål eller sommerkål
2 
ss
 
rømme eller Crème Fraîche
Salt og pepper
- Tomatkrem:
3 
ss
 
rømme eller Crème Fraîche
1 
ts
 
tomatpuré
Salt og pepper
Ristede sesamfrø

Slik gjør du

  1. Tilbered erter etter anvisning på pakken.
  2. Mos ertene lett og riv gulrøtter og spisskål, fint revet. Bland grønnsakene deretter med rømme, og smak til med salt og pepper.
  3. Bland rømme, tomatpuré, eddik, salt og pepper til en dressing.
  4. La de to blandingene hvile mens du tilbereder spinatpinnene.
  5. Stek spinatpinner etter anvisning på pakken.
  6. Ha salatblader i briochebrød, tilsett ert-slaw og deretter spinatpinnene.
  7. Topp med den syltede tomatkremen og ristede sesamfrø.

Serveringstips

Perfekt til helgelunsjen!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften