Del
Del dette produktet

Torskepinner

{51E84EA7-EC64-4DD7-9436-0E39B464A125}
16 Torskfiskpinnar

Våre torskepinner er barnas favoritt, og er en glimrende måte å få barna til å spise fisk på. Torskepinner er en enkel og god middag for hele familien. Vi benytter bærekraftig torsk til fiskepinnene, og de har den klassiske og smakfulle paneringen som er kjent gjennom generasjoner. Torskepinnene er laget med smakfull rapsolje. Stek dem i en panne, da smaker de best!

Slik tilbereder du

I stekepanne:

Stek de dypfryste fiskepinnene, uten å tilsette matfett, ved middels sterk varme i ca 5 minutter. Snu dem av og til.

I stekeovn:

Varm stekeovnen til 225°C. Legg fisken i en ildfast form eller på en stekeplate med bakepapir. Stek i 10-13 minutter.



Slik skal produktet lagres

Bør alltid oppbevares dypfryst.


Ingredienser

Torsk* (Gadus morhua) 61 %, hvetemel, rapsolje, vann, hvetestivelse, gjær, salt, krydder (bl.a. paprika) og sitronaroma.
*Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya)



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 860 kJ/210 kcal
Fett 9 g
hvorav mettet fett 0.6 g
Karbohydrat 18 g
hvorav sukkerarter 0.3 g
Fiber 0.8 g
Protein 13 g
Salt 0.6 g
   
Inneholder 0,9 g Omega 3 per 100 g