Kylling & Fullkornspasta

Kylling & Fullkornspasta
Dagens Middag Kylling & Fullkornspasta fikk terningkast 5 i Dagbladet sin test av nyheter (feb 16) og fikk skryt for saftig kylling, knasende grønnsaker og god smak. En sunnere variant som er verdt å prøve!

Slik tilbereder du

I STEKEPANNE
Retten blir best når den tilberedes i stekepanne.
1. Fres litt olje eller smør i en stekepanne. 
2. Tilsett pastaretten og varm på middels varme i 9-10 minutter. Rør om av og til.

I MIKRO (750 W)
1 porsjon 300 g
1. Legg den dypfryste pastaretten på en tallerken eller i en skål med lokk. 
2. Varm på full effekt i 8-9 minutter. Rør om etter halve tiden. 
 


Ingredienser

Kokt fullkornspasta 38 % (durumhvetemel, vann), stekt kylling 15 % (kyllingfilet, druesukker, rismel, salt, solsikkeolje), tomater, grillet squash 10 % (squash, solsikkeolje), rød og grønn paprika, løk, grillet løk
2 % (løk, solsikkeolje), tomatpuré, salt, olivenolje, stivelse, hvitløk, sukker, brunt sukker, solsikke- og rapsolje, svart pepper, krydder- og urteekstrakt og sitronsyre.


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Næringsverdi per 100g

Energi 440kJ/105kcal
Fett 1.4 g
hvorav mettet fett 0.2 g
Karbohydrat 15 g
hvorav sukkerarter 2.8 g
Fiber 2.4 g
Protein 7.0 g
Salt 0.5 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
  • Wow!
    Jeg ble så overasket! Jeg trodde den kom til og være tørr og lite smak, men det var motsatt. Når jeg stekte den kom det bare magisk ut saus som hadde god og rund smak.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.