
Kapteinens Fylte fisk med ost, brokkoli og gulrotsaus. Sausen er mild, fyldig og full av smak.
”Kapteinens fylte og panerte fiskeretter lages på prima fiskefiléter og henter inspirasjon fra klassiske hjemmelagde smaker. Våre sauser er laget på tradisjonelt vis med rene og fine råvarer. Så når folk spør hvordan vi lager
sausene bruker jeg å svare: ”akkurat som hjemme, bare med en større gryte”.
Peter Leveau, sjefskokk på Findus Prøvekjøkken
Tips!
Server med lun bønnesalat av aspargesbønner, cherrytomater og pinjekjerner. Finn oppskrift på lun bønnesalat her.
Slik tilbereder du
TILBEREDNING FRA FRYST
VARMLUFTSOVN 200 °C i ca. 20 min
(STEKEOVN 225 °C i ca. 25 min)
1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir.
3. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
MÅ VARMEBEHANDLES
Tilberedningstiden kan variere, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.
Slik skal produktet lagres
Ingredienser
Alaskapollock* (FISK) 40% (*Theragra chalcogramma*), mel (HVETE-, ris-, mais-), vann, rapsolje, brokkoli 5%, cheddarost (MELK) 3,6%, stivelse (HVETE-, mais-, potet-), MELK, gulrot 1%, HVETEGLUTEN, smør (MELK), ostepulver (MELK), salt, gjær, myseprotein (MELK), druesukker, fløte (MELK), sitronsaft fra konsentrat, krydder (bl.a. pepper, gurkemeie, kajennepepper), SENNEPSFRØ.
*Fisket i nordøst- eller nordvest-Stillehavet. Formet av sammensatte stykker av fiskefileter. Produktet inneholder 20% saus.
Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.
Annet
Næringsinnhold per 100g
Energi | 918kJ/219kcal |
Fett | 9.9 g |
hvorav mettet fett | 2 g |
Karbohydrat | 21 g |
hvorav sukkerarter | 0.6 g |
Fiber | 1.0 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0.6 g |