Ingredienser
2
dl
vann
2
dl
melk
1
dl
kokosmelk
100
gr
laksefilet
300
gr
blåskjell
1
stk
sitrongress
2
stk
limeblader
Slik gjør du
- Hell 2 dl vann i en gryte, tilsett suppen og la den koke opp.
- Tilsett 2 dl melk og 1 dl kokosmelk, sitrongress delt på langs og limeblader. Kok opp og la suppen småkoke ca. 2 minutter. Rør forsiktig.
- Ha i laks kuttet i terninger og blåskjell. La trekke i et par minutter til blåskjellene har åpnet seg.
- Serveres med hakket koriander og godt brød.
Serveringstips
Finhakk dill og vårløk. Dryss over suppen før servering. Bytt gjerne ut 1 dl melk med 1 dl matfløte.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften