Pasta Carbonara

Pasta Carbonara
Ingen er mer glad i god pasta enn italienere. Og knapt noen er mer glad i italiensk mat enn nordmenn! Dagens Middag Pasta Carbonara er basert på den klassiske italienske oppskriften med svinekjøtt, erter og champignon i en kremet ostesaus. Sunt, enkelt og smakfullt.

Slik tilbereder du

STEKEPANNE:
1. Varm olje eller margarin på stekepannen. 
2. Tilsett pastaretten og varm den ved middels varm i 5-7 minutter. Rør i retten av og til. 

MIKROBØLGEOVN (750 W)
1 porsjon 350 g, 6-7 min. 
Rør i retten når halve tiden har gått.
 


Ingredienser

Kokt pasta 44 % (vann, durumhvetemel), skummet melk, erter 5,6 %, røkt svinekjøtt 4,5 % (svinekjøtt, salt, glukosesirup, druesukker, krydderekstrakt [bl a løk]), ost, champignon 4 %, fløte, egg, maisstivelse, rapsolje, hvetemel, salt, krydder (bl.a. hvitløk), paprikapulver og krydderekstrakt.


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Næringsverdi per 100g

Energi 540kJ/130kcal
Fett 4 g
hvorav mettet fett 2 g
Karbohydrat 17 g
hvorav sukkerarter 1.5 g
Fiber 1 g
Protein 5.5 g
Salt 0.8 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
  • Nydelig
    Kjempegodt!🤩🤩
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • FABELAKTIG!!!!
    av Ida Godøy
    Dette er en utsøkt rett!!!!!!!!!!!!!!!! Dette er noe Gordon Ramsey hadde elsket! alle personer med oppegående smaksløker liker denne retten!!!
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.