Sprøbakte Fiskefileter

Findus Sprøbakte fiskefileter er saftig, smakfull fisk panert med en crispy kavring med fullkorn. Lett å lage, lett å spise - og ikke minst lett å like! Middagen smaker så godt at selv den mest skeptiske kommer til å lure på om det er mer på kjøkkenet. Sprøbakte fiskefileter har et lavt innhold av mettet fett, og inneholder hele 64 % fisk. Ovnsbak fisken helt uten fett for det aller beste resultatet. Du får den gode følelsen– og garantert spørsmål om å servere fisk flere ganger i uken! God middag! 

Slik tilbereder du

VARMLUFTSOVN 200°C, 15 min
STEKEOVN 225°C, 15-17 min.

Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek i 15-17 minutter. Stek kun i 15 minutter hvis du benytter varmluftsovn.

Ingredienser

Alaska Pollock* 64 % (Theragra chalcogramma), kavring 10 % (hvetemel, fullkorn hvetemel 33 %, gjær, salt), rapsolje, vann, hvetemel, maismel, rismel, stivelse, salt, pepper ekstrakt. Kan inneholde spor av melk.

Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.

*Fisket i nordøst eller nordvest Stillehavet.

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.  



Energi 720kJ/170kcal
Fett 7,5 g
hvorav mettet fett 0.5 g
Karbohydrat 13 g
hvorav sukkerarter 1,5 g
Fiber 1,5 g
Protein 12 g
Salt 0.8 g
Jod 36 µg 24% av ADI**
Selen 15 µg 26% av ADI**

Skriv en anmeldelse

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt