
En norsk middagsklassiker – stekt torsk med deilig og sprø panering! Torskefiletene kommer fra MSC-sertifisert fisk, og er blitt renskåret før de vendes i smakfull kavring. Steketorsken kan tilberedes rett fra fryseren, og er ferdig på ca. 10 minutter. Servér med for eksempel potetstappe og aspargesbønner, eller hva med salsa og ovnsbakte poteter?
Slik tilbereder du
I stekepanne:
Stek den dypfryste steketorsken i 1 ss margarin eller olje ved middels sterk varme i 7–9 minutter.
Vend fisken av og til.
Stek den dypfryste steketorsken i 1 ss margarin eller olje ved middels sterk varme i 7–9 minutter.
Vend fisken av og til.
Ingredienser
Renskårne fileter av torsk* (Gadus morhua) 64 %, hvetemel, vann, salt, gjær, paprika, svartpepper og gurkemeie.
Saltinnhold: 0,6 %.
Saltinnhold: 0,6 %.
Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.
Annet
Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.

Næringsinnhold per 100g
Energi | 560kJ/130kcal |
Fett | 0.5 g |
hvorav mettet fett | 0.1 g |
Karbohydrat | 18 g |
hvorav sukkerarter | 0.2 g |
Fiber | 1.0 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.2 g |
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.