Quorn farse (utgått fra Findus’ sortiment)

Quorn farse (utgått fra Findus’ sortiment)
Pakningsbilde: Quorn farse brukt i gryterett (vegetarisk alternativ til kjøttdeig)

Quorn farse er vegetarisk kjøttdeig – den kan brukes i stedet for kjøttfarse i de fleste oppskrifter. Quorn-produktene er laget av mykoprotein, et vegetarisk produkt som er rikt på proteiner, lavt mettet fett og høyt innhold av fiber. 

Farsen egner seg godt for de fleste – også for de som ikke er vegetarianere, men vil forsøke å spise litt mindre kjøtt. Eller om du får vegetarianere på besøk! Skal du lage mat til klubbkveld, foreningsmøte eller lignende, kan det jo være veldig enkelt med gryterett; lag en gryte med vanlig kjøttdeig og en med Quorn farse, så er resten så å si likt! 

Slik tilbereder du

Bruk Quorn farse i stedet for kjøttdeig til kjøttsaus, chili con carne, pizza eller andre retter. Server Quorn farse rykende varm, krydret etter smak.


Ingredienser

Mykoprotein (sopprotein) 94%, eggehvite, konsistensmidler: calciumchlorid, calciumacetat; ristet byggmaltekstrakt, naturlig karamellisert sukker.
Inneholder egg og gluten.


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Næringsinnhold per 100g

Energi  441kJ/105kcal
Fett 2 g
hvorav mettet fett 0.5 g
Karbohydrater 4.5 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Kostfiber 5,5 g
Protein 14.5 g
Salt 0.25 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
  • Sykt digg!
    Dette er det beste produktet, slår alt av veggisdeig uten tvil! Hvorfor finnes den ikke i alle norske butikker? Synd, men det er butikkene som taper på å ikke ha det.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • En favoritt!
    Den beste erstatningen til kjøttdeig jeg har smakt. Merker nesten ikke forskjell i de fleste retter. Skulle bare ønske den fantes i flere butikker.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.