Stekte aspargesbønner med tomat og feta

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Stekte grønne bønner er raskt og godt tilbehør

Sprø grønnsaker i en fei får du ved å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og røre jevnlig. Aspargesbønner passer fint som tilbehør til både fisk og kjøtt, og går raskt å steke. Topp med noe digg, som for eksempel den klassiske kombinasjonen tomater og fetaost.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

100 
gr
 
fetaost
1/2 
pakke
 
cherrytomater
30 
gr
 
pinjekjerner
timian
salt
olivenolje

Slik gjør du

  1. Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme. 

  2. Stek aspargebønner under stadig omrøring i ca. 3-4 minutter. 

  3. Tilsett halve cherrytomater og pinjekjerner, mot slutten av steketiden. Smuldre over fetaost rett før servering. 

  4. Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje og dryss over litt fingersalt. Håper det smaker!

Serveringstips

Perfekt tilbehør til grillmaten! Mens fisken eller kjøttet godgjør seg på grillen smeller du sammen dette tilbehøret på få minutter!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften