Del
Del denne oppskriften

Butterdeig med pære og blåmuggost

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skrell pærene og del dem i to.

  2. Kok opp sukkerlake av vann og sukker. Ha i pærene og bjørnebær og la koke i ca. 15 minutter. Bjørnebærene setter både fin farge og smak på pærene, men kan estattes med f.eks. 1 kanelstang og 1 stjerneanis. 

  3. Kjevle butterdeigsplatene lett og legg 1/2 pære på hver. Topp med blåmuggost. 

  4. Stek i stekeovnen på 220 grader i ca.10 min.

  5. Resten av sukkerlaken kokes opp og jevnes med litt maisenna, og serveres som saus. 

Serveringstips

Del
Del denne oppskriften