Fiskesuppe på 15 minutter

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Fiskesuppe på 15 minutter

Kremet fiskesuppe med biter av torsk

Lag en deilig, kremet fiskesuppe på 15 minutter! Bruk God Gammeldags fiskesuppe som base, og legg til ekstra fisk og grønnsaker. Torsken tiner du raskt i vann mens du begynner å koke opp selve suppen og grønnsakene. Servér med godt grovbrød med smør eller aioli til, eller flatbrød. Se andre oppskriftsforslag nedenfor. 
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Produktbilde av Findus gourmet torskefileter
3 
dl 
melk
5 
dl 
vann

Slik gjør du

  1. Legg posen med frossen torsk i kaldt (eller lunkent) vann for å tine den. 

  2. Ha melk, vann, fiskesuppen og rotgrønnsakene i en kjele. Kok opp.

  3. Mens suppen koker opp, kan du skjære opp torsken i passende biter. Fisken kan godt være halvtint – det kan faktisk være lettere å dele den opp da. 

  4. Suppen skal småkoke i 6–8 minutter.  

  5. Ha torskebitene i suppen mot slutten – la koke opp, og trekk kjelen av varmen så fisken kan trekke i et par minutter.
  6. Dryss på gressløk rett før servering. 

Serveringstips

Du kan alternativt bruke Perfekt til Fisk i stedet for rotgrønnsaker. Har du grønnsaksrester fra middagen i går, kan du også bruke de. 

I stedet for gressløk kan du også bruke finstrimlet vårløk til garnityr.