Del
Del denne oppskriften

Tacos med fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1/2 pakke Fiskepinner
    30 Fiskpinnar Originalet
  • 4 stk taco-skjell
  • 2 stk avocado
  • 2 stk gulrøtter
  • 1/2 liten hodekål
  • 1 stk rød chili
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk lime
  • 1 neve koriander
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss vineddik
  • 1 ss honning
  • pepper
  • salt

Slik gjør du

  1. Tilbered fiskepinnene som angitt på pakningen. Vi anbefaler stekeovn for best resultat. Varm også tacoskjellene i henhold til instruksjonene på pakken.
  2. Mos avokado i en skål med en gaffel. Finhakk et fedd hvitløk og bland inn. Finhakk chilien og ha i halvparten. Skvis over saften av en halv lime og smak til med salt og pepper. 
  3. Bland sammen olivenolje, honning, vineddik, resten av chilien og saften fra en halv lime i en bolle. Skjær gulroten og kålen i fine strimler, og ha det over i bollen. Bland godt. 
  4. Ta ut fiskepinnene av ovnen og la de avkjøle seg litt. Fyll tacoskjellene med guacamole, grønnsaksmiksen og fiskepinner. Håper det smaker!

Serveringstips

Kan like gjerne lages med glutenfri fiskepinner!

Del
Del denne oppskriften