Ingredienser
4
stk
taco-skjell
2
stk
avocado
2
stk
gulrøtter
1/2
liten hodekål
1
stk
rød chili
1
fedd
hvitløk
1
stk
lime
1
neve koriander
1
ss
olivenolje
1
ss
vineddik
1
ss
honning
pepper
salt
Slik gjør du
- Tilbered fiskepinnene som angitt på pakningen. Vi anbefaler stekeovn for best resultat. Varm også tacoskjellene i henhold til instruksjonene på pakken.
- Mos avokado i en skål med en gaffel. Finhakk et fedd hvitløk og bland inn. Finhakk chilien og ha i halvparten. Skvis over saften av en halv lime og smak til med salt og pepper.
- Bland sammen olivenolje, honning, vineddik, resten av chilien og saften fra en halv lime i en bolle. Skjær gulroten og kålen i fine strimler, og ha det over i bollen. Bland godt.
Ta ut fiskepinnene av ovnen og la de avkjøle seg litt. Fyll tacoskjellene med guacamole, grønnsaksmiksen og fiskepinner. Håper det smaker!
Serveringstips
Kan like gjerne lages med glutenfri fiskepinner!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften