Del
Del denne oppskriften

Tacos med fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1/2 pakke Fiskepinner
    30 Fiskpinnar Originalet
  • 4 stk taco-skjell
  • 2 stk avocado
  • 2 stk gulrøtter
  • 1/2 liten hodekål
  • 1 stk rød chili
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk lime
  • 1 neve koriander
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss vineddik
  • 1 ss honning
  • pepper
  • salt

Slik gjør du

  1. Tilbered fiskepinnene som angitt på pakningen. Vi anbefaler stekeovn for best resultat. Varm også tacoskjellene i henhold til instruksjonene på pakken.
  2. Mos avokado i en skål med en gaffel. Finhakk et fedd hvitløk og bland inn. Finhakk chilien og ha i halvparten. Skvis over saften av en halv lime og smak til med salt og pepper. 
  3. Bland sammen olivenolje, honning, vineddik, resten av chilien og saften fra en halv lime i en bolle. Skjær gulroten og kålen i fine strimler, og ha det over i bollen. Bland godt. 
  4. Ta ut fiskepinnene av ovnen og la de avkjøle seg litt. Fyll tacoskjellene med guacamole, grønnsaksmiksen og fiskepinner. Håper det smaker!

Del
Del denne oppskriften