Tacos med fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1/2 
pakke
 
30 Fiskpinnar Originalet
4 
stk
 
taco-skjell
2 
stk
 
avocado
2 
stk
 
gulrøtter
1/2 
liten hodekål
1 
stk
 
rød chili
1 
fedd
 
hvitløk
1 
stk
 
lime
1 
neve koriander
1 
ss
 
olivenolje
1 
ss
 
vineddik
1  
ss
 
honning
pepper
salt

Slik gjør du

  1. Tilbered fiskepinnene som angitt på pakningen. Vi anbefaler stekeovn for best resultat. Varm også tacoskjellene i henhold til instruksjonene på pakken.
  2. Mos avokado i en skål med en gaffel. Finhakk et fedd hvitløk og bland inn. Finhakk chilien og ha i halvparten. Skvis over saften av en halv lime og smak til med salt og pepper. 
  3. Bland sammen olivenolje, honning, vineddik, resten av chilien og saften fra en halv lime i en bolle. Skjær gulroten og kålen i fine strimler, og ha det over i bollen. Bland godt. 
  4. Ta ut fiskepinnene av ovnen og la de avkjøle seg litt. Fyll tacoskjellene med guacamole, grønnsaksmiksen og fiskepinner. Håper det smaker!

Serveringstips

Kan like gjerne lages med glutenfri fiskepinner!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften