Ingredienser
Slik gjør du
Stek fisken på et stekebrett med bakepapir, midt i ovnen, på 225°C i 15-17 minutter.
Kutt opp grønnsakene i mindre biter.
Fordel salat og grønnsaker på hver wrap og topp med den stekte fisken. Skvis over litt limesaft og ha på hakket chili og koriander. Håper det smaker!
Serveringstips
Hvis du vil ha en spennende, men enkel dressing i wrapen kan du røre sammen srirachasaus og Creme Fraiche eller rømme.
Syltet rødløk gir en ekstra god smak på retten!
Slik gjør du:
- Kutt rødløk i tynne skiver og legg over i et glass (f.eks. et Norgesglass).
- Kok opp en lake med 1 del eddik 7%, 2 deler sukker, 3 deler vann og 1 liten bit ingefær, skrelt og delt i skiver.
- Ta av platen når sukkeret er oppløst og hell laken over på glasset med løk.
- Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg.
- Løken er klar etter et par timer, men er enda bedre dagen etter.
Oppbevar glasset i kjøleskapet. Enjoy!