Fiskepinner i wrap med ertepuré

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad

Ertepuré er for mange et tradisjonelt tilbehør til retter som torsk og lutefisk, men det kan brukes til så mye mer! Ertepuré er enkelt å lage og passer perfekt sammen med fiskepinner.

Fiskepinner i wrap er perfekt til både lunjs, middag og kvelds!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Gulrot
Agurk
Rødkål
Tortillalefser
Smør
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Kok opp vann i en kjele og ha i ertene. Kok 1-2 minutter og hell av vannet.

  3. Mos ertene med gaffel eller ved hjelp av en stavmikser til ønsket konsistens. Rør inn 2 ss smør til det smelter, og smak til med salt og pepper.

  4. Riv gulrot med rivjern og kutt agurken. 

  5. Varm lefsene og fyll med ertepuré, rødkål, fiskepinner og legg på agurken og revet gulrot.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften