Fiskepinner i wrap med ertepuré

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
5 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering

Ertepuré er for mange et tradisjonelt tilbehør til retter som torsk og lutefisk, men det kan brukes til så mye mer! Ertepuré er enkelt å lage og passer perfekt sammen med fiskepinner.

Fiskepinner i wrap er perfekt til både lunjs, middag og kvelds!

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Kok opp vann i en kjele og ha i ertene. Kok 1-2 minutter og hell av vannet.

  3. Mos ertene med gaffel eller ved hjelp av en stavmikser til ønsket konsistens. Rør inn 2 ss smør til det smelter, og smak til med salt og pepper.

  4. Riv gulrot med rivjern og kutt agurken. 

  5. Varm lefsene og fyll med ertepuré, rødkål, fiskepinner og legg på agurken og revet gulrot.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

Våre beste fiskepinner
Våre utvalgte erter
Gulrot
Agurk
Rødkål
Tortillalefser
Smør
Salt og pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • Shop Link
  • Shop Link_vbf_kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt