Fisketaco med sprø fisk og en nydelig mangosalsa
Vi kan kanskje ikke garantere at alle synes at dette er verden beste fisketaco, men det synes i alle fall vi! Sprø fisk, mango, avokado, fetaost... mmm!
Se flere oppskrifter og tips her!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225 grader, varmluft. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir, og stek i 18-20 minutter. Vend gjerne fisken en gang i løpet av steketiden.
Kutt mango, avokado og fetaost i terninger og finhakk sjalottløk. Ha over i en bolle og rør inn hakket chili og koriander. Skvis over saften fra en lime.
Varm tortillalefsene og fyll med mangosalsa.
Del hver fiskefilet i fire biter og legg to biter i hver lefse. Topp med en dæsj crème fraiche og en limebåt. Håper det smaker!
Tip!
Du kan enkelt bytte ut ingreidensene i tacoen med dine favoritter!