Wrap med fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Wrap med fiskepinner

Fiskepinner er barnas favoritt, og med denne enkle oppskriften kan det fort bli hele familiens favoritt! Renskårne fiskefileter dekket med vår unike og ekstra sprø kavring, i wrap med de grønnsakene familien din liker best. Topp med en frisk rømmedressing og nyt!

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
wraps
1 
pose 
blandet salat
1 
stk 
mango
1 
stk 
avokado
1 
stk 
rødløk
1/2 
boks 
lettrømme
urter
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. I mellomtiden skjærer du mango og avokado i biter og rødløk i skiver. 

  3. Rør sammen urter (f.eks. timian og persille) og lettrømme, og smak til med litt salt og pepper. 

  4. Fyll hver wrap med salat og grønnsaker, del fiskepinnene i to og legg på toppen. Ha på litt rømmedressing og rull sammen. Håper det smaker!

Serveringstips

Prøv oppskriften vår på syltet rødløk - det løfter denne retten til nye høyder!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften