Ingredienser
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14–15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
Kutt opp mango i terninger og avokado og rødløk i skiver.
Bland sriracha og lime i lettrømmen og smak til med salt.
Varm tortillalefsene, bred dressingen over og dekk med blandet salat, mango, avokado og syltet eller vanlig rødløk.
Legg på de stekte, sprø rollsene. It’s a wrap – server og nyt!
Serveringstips
Syltet rødløk setter en ekstra piff på denne retten!
Kutt rødløk i tynne skiver og legg over i et glass (f.eks. et Norgesglass). Kok opp en lake med 1 del eddik 7%, 2 deler sukker, 3 deler vann og 1 liten bit ingefær, skrelt og delt i skiver. Ta av platen når sukkeret er oppløst og hell laken over på glasset med løk. Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg. Løken er klar etter et par timer, men er enda bedre dagen etter. Oppbevar glasset i kjøleskapet. Enjoy!