Crispy Fish Roll-wrap

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Wrap med deilige, sprøstekte Fish Rolls og fargerik salat.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
stk
 
tortillalefser
1/2 
stk
 
mango
1 
stk
 
avokado
1/2 
stk
 
rødløk
1 
pakke
 
salatmiks
1 
dl
 
lettrømme
1 
ss
 
sriracha- eller tabascosaus
1/2 
stk
 
lime
salt

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14–15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 

  2. Kutt opp mango i terninger og avokado og rødløk i skiver. 

  3. Bland sriracha og lime i lettrømmen og smak til med salt.

  4. Varm tortillalefsene, bred dressingen over og dekk med blandet salat, mango, avokado og syltet eller vanlig rødløk.

  5. Legg på de stekte, sprø rollsene. It’s a wrap – server og nyt!

Serveringstips

Syltet rødløk setter en ekstra piff på denne retten! 

Kutt rødløk i tynne skiver og legg over i et glass (f.eks. et Norgesglass). Kok opp en lake med 1 del eddik 7%,  2 deler sukker, 3 deler vann og 1 liten bit ingefær, skrelt og delt i skiver. Ta av platen når sukkeret er oppløst og hell laken over på glasset med løk. Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg. Løken er klar etter et par timer, men er enda bedre dagen etter. Oppbevar glasset i kjøleskapet. Enjoy!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften