Crispy Fish Roll-wrap

Wrap med Fish & Crisp rolls, mango, avokado og syltet rødløk
5 min
forberedelsestid
15 min
tilberedelsestid
Lett
2
Porsjoner
Wrap med deilige, sprøstekte Fish Rolls og fargerik salat.

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14–15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 

  2. Kutt opp mango i terninger og avokado og rødløk i skiver. 

  3. Bland sriracha og lime i lettrømmen og smak til med salt.

  4. Varm tortillalefsene, bred dressingen over og dekk med blandet salat, mango, avokado og syltet eller vanlig rødløk.

  5. Legg på de stekte, sprø rollsene. It’s a wrap – server og nyt!

Tip!

  • Syltet rødløk setter en ekstra piff på denne retten! 

    Kutt rødløk i tynne skiver og legg over i et glass (f.eks. et Norgesglass). Kok opp en lake med 1 del eddik 7%,  2 deler sukker, 3 deler vann og 1 liten bit ingefær, skrelt og delt i skiver. Ta av platen når sukkeret er oppløst og hell laken over på glasset med løk. Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg. Løken er klar etter et par timer, men er enda bedre dagen etter. Oppbevar glasset i kjøleskapet. Enjoy!

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

1 
pakke
 
Fish & Crisp Rolls
4 
stk
 
tortillalefser
1/2 
stk
 
mango
1 
stk
 
avokado
1/2 
stk
 
rødløk
1 
pakke
 
salatmiks
1 
dl
 
lettrømme
1 
ss
 
sriracha- eller tabascosaus
1/2 
stk
 
lime
salt

Kjøp her

  • meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt