Kyllingwok med kokosmelk og stekte nudler

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Wok med kylling og kokosmelk smakssatt med rød curry

Å lage wok er en super måte å få i seg masse gode grønnsaker på! Med denne enkle, men smakfulle oppskriften på kyllingwok med kokosmelk, rød curry og stekte nudler blir det også en skikkelig digg middag.

Oppskriften blir forresten like god med laks eller biffstrimler. Håper det smaker!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 ss 
rød curry paste
1 boks 
kokosmelk
200 g  
kylling
2 porsjoner 
nudler
4 ss 
soyasaus

Slik gjør du

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. 
  2. Hell av vannet og ha nudlene over i et dørslag. Skyll nudlene i kaldt vann og la de renne av seg. 
  3. Kutt kyllingkjøttet i tynne strimler og stek i en stekepanne med litt olje. Sett til side.
  4. Bruk en wokpanne eller stor stekepanne, og stek wok-grønnsakene på høy varme under stadig omrøring. Stek i et par minutter, til grønnsakene er gjennomvarme.

  5. Stek nudlene videre i en varm panne med litt nøytral olje under stadig omrøring, tilsett soyasaus på slutten av steketiden og sett til side.

  6. Skru ned varmen og ha i 2 ss curry paste sammen med kokosmelken. Rør sammen og gi et lite oppkok. 

  7. Tilsett kyllingen til slutt, og server sammen med de stekte nudlene.

    Himmelsk godt, kjapt og enkelt – god middag!

Serveringstips

Digger du wok med kokosmelk? Pass på å ha en pose med vår Creamy Coconut Wok i fryseren – kan varmes og spises som den er. Superlettvint på travle dager! Selvsagt kan den også brukes som utgangspunkt for flere wokretter; du finner oppskrifter på siden.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
  • Rask og god
    Denne var veldig god og enkel å lage. Kommer til å lage den igjen!
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.