Kyllingwok med kokosmelk og stekte nudler

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Kyllingwok med kokosmelk og stekte nudler

Å lage wok er en super måte å få i seg masse gode grønnsaker på! Med denne enkle, men smakfulle oppskriften på kyllingwok med rød curry og stekte nudler blir det også en skikkelig digg middag. Oppskriften blir forresten like god med laks eller biffstrimler, eller quorn-biter for en vegetarisk wok. Håper det smaker!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 ss 
rød curry paste
1 boks 
kokosmelk
200 g  
kylling
2 porsjoner 
nudler
4 ss 
soyasaus

Slik gjør du

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell av vannet og ha nudlene over i et dørslag. Skyll nudlene i kaldt vann og la de renne av seg. Stek de videre i en varm panne med litt nøytral olje under stadig omrøring, tilsett soyasaus på slutten av steketiden og sett til side.
  2. Kutt kyllingkjøttet i tynne strimler og stek i en stekepanne med litt olje. Sett til side.
  3. Bruk en wokpanne eller stor stekepanne, og stek wok-grønnsakene på høy varme under stadig omrøring. Stek i et par minutter, til grønnsakene er gjennomvarme. 

  4. Skru ned varmen og ha i 2 ss curry paste sammen med kokosmelken. Rør sammen og gi et lite oppkok. Tilsett kyllingen til slutt, og server sammen med de stekte nudlene.
  5. Himmelsk godt, kjapt og enkelt - god middag!