Kyllingwok

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Kyllingwok med grønnsaker, ris og srirachasaus

Her er en kyllingwok som er lett å lage, og enkelt kan varieres.

Hvorfor ikke bruke den som utgangspunkt til å prøve deg frem med ulike ingredienser? Du kan fint bytte ut kylling med for eksempel scampi eller tofu!

Stek grønnsakene raskt på høy varme, tilsett woksaus eller krydder du liker best, og på 1-2-3 er det asiatisk lykke rundt middagsbordet. Velbekomme!

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
porsjoner
 
ris
400 
gr
 
kylling
1 
ss
 
olje
2 
ss
 
soya
1 
stk
 
lime
1 
ts
 
sesamolje
2 
fedd
 
hvitløk
1 
ss
 
ingefær
1 
ts
 
srirachasaus (finhakket chili eller annen chilisaus)

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken. 

  2. Skjær kyllingen i strimler. Varm en stekepanne til medium varme og stek kyllingen i pannen med litt olje. Ta kyllingen ut av pannen.

  3. Finhakk ingefær og hvitløk, og ha i en skål sammen med soyasaus, sriracha, sesamolje og saften av en lime. 

  4. Wok grønnsakene på høy varme i 5-6 min.

  5. Tilsett kyllingen og sausen i stekepanna og la putre et par minutter. Server med nykokt ris. God middag!

Serveringstips

Ha gjerne en kanelstang og et par kardemommefrø i kjelen sammen med risen. Det gir en god, eksotisk smak!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften