Del

Kylling & Fullkornspasta

{EBDC923C-185E-413A-B40C-B422799E3B9D}
kylling og fullkornspasta

Dagens Middag Kylling & Fullkornspasta fikk terningkast 5 i Dagbladet sin test av nyheter (feb 16) og fikk skryt for saftig kylling, knasende grønnsaker og god smak. En sunnere variant som er verdt å prøve!

Slik tilbereder du

I STEKEPANNE
Retten blir best når den tilberedes i stekepanne.
1. Fres litt olje eller smør i en stekepanne. 
2. Tilsett pastaretten og varm på middels varme i 9-10 minutter. Rør om av og til.

I MIKRO (750 W)
1 porsjon 300 g
1. Legg den dypfryste pastaretten på en tallerken eller i en skål med lokk. 
2. Varm på full effekt i 8-9 minutter. Rør om etter halve tiden. 
 


Ingredienser

Kokt fullkornspasta 38 % (durumhvetemel, vann), stekt kylling 15 % (kyllingfilet, druesukker, rismel, salt, solsikkeolje), tomater, grillet squash 10 % (squash, solsikkeolje), rød og grønn paprika, løk, grillet løk
2 % (løk, solsikkeolje), tomatpuré, salt, olivenolje, stivelse, hvitløk, sukker, brunt sukker, solsikke- og rapsolje, svart pepper, krydder- og urteekstrakt og sitronsyre.


Næringsverdi per 100g

Energi 440kJ/105kcal
Fett 1.4 g
hvorav mettet fett 0.2 g
Karbohydrat 15 g
hvorav sukkerarter 2.8 g
Fiber 2.4 g
Protein 7.0 g
Salt 0.5 g