Del
Del dette produktet

Pasta Bolognese

{B6601BBE-AD34-45A4-8E02-B25491E85554}
Pasta Bolognese

Ingen er mer glad i god pasta enn italienere. Og knapt noen er mer glad i italiensk mat enn nordmenn! Dagens Middag Pasta Bolognese er basert på den klassiske italienske oppskriften med tomater, champignon og pasta i en velsmakende kjøttsaus. Sunt, enkelt og smakfullt.

Slik tilbereder du

STEKEPANNE
Retten blir best når den tilberedes i stekepanne.
1. Fres litt olje eller margarin i en stekepanne. 
2. Tilsett pastaretten og varm på middels sterk varme i 5-7 minutter. Rør om av og til.

(symbol micro) 6-7 min 
MIKROOVN (750 W)
1 porsjon 300 g
1. Legg den dypfryste pastaretten på en tallerken eller i en skål med lokk. 
2. Varm på full effekt i 6-7 minutter. Rør om etter halve tiden. 
 


Ingredienser

Kokt pasta 40 % (vann, durumhvete). Grønnsaker 14,5 %: Tomater, champignon. Kjøttsaus 45,5 %: Tomat, vann, oksekjøtt, løk, paprika, rapsolje, salt, maisstivelse, sukker, hvitløk, krydder (bl.a. chili og paprika), løkpulver, krydder- og urteekstrakt.


Næringsverdi per 100g

Energi 470kJ/110kcal
Fett 2.5 g
hvorav mettet fett 0.5 g
Karbohydrat 17 g
hvorav sukkerarter 2.5 g
Fiber 1.0 g
Protein 5.0 g
Salt 0.9 g