Grateng med smårettbacon

Grateng med smårettbacon
Findus Grateng med smårettbacon (pakningsbilde)

Kun til salg hos COOP.

VISSTE DU AT?

I Findus bruker vi de beste råvarene og setter dem sammen til spennende retter. Men i stedet for å spise maten selv, fryser vi den raskt ned slik at du kan nyte den når det passer deg. Slik bevarer vibåde næringsinnholdet og den gode smaken.

 

Serveringstips!

Lag et friskt tilbehør av grønn salat, avocado, tomat og vårløk. Smak til med en dressing av olivenolje og ferskpresset sitron. Riv gjerne litt parmesan på toppen.

Slik tilbereder du

I STEKEOVN 225ºC (fra dypfryst)

Stek gratengen på rist midt i ovnen i ca.30 min på varmluft. Ved bruk av over- og undervarme, beregn ca. 35 min. La gratengen hvile noen minutter før servering. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn, prøv deg frem.Ingredienser

Kokt makaroni (36%), gulrot 10%, egg, blomkål 9%, smårettbacon 8% (svinekjøtt 7%, vann, salt, potetmel), rapsolje, kavring (hvetemel, vann, salt, gjær), skummet melk, risstivelse, fløte, Jarlsbergost, grønnsakspulver (bl.a. løk og potetstivelse), sitronkonsentrat og krydder (bl.a. muskat og hvit pepper).


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

 
 

Næringsverdi per 100g

NÆRINGSINNHOLD

PER 100 G

Energi

626 kJ/149 kcal

Fett

7,5 g

hvorav mettet fett

1,4 g

Karbohydrater

14,2 g

hvorav sukkerarter

1,9 g

Fiber

1,2 g

Protein

5,3 g

Salt

0,8 g


Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
  • Favoritt i huset
    av Ann karin
    Denne er en favoritt her i huset for vi som ikke er så glad i fisk. Synd den er tatt ut av butikkene. Håper den kommer tilbake.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.