Hvorfor Chippy Chips? Jo, fordi Chippy er navnet på fish and chips-restaurantene i Storbritannia. Chippy Chips er bondens beste kvalitetspoteter; smakfulle Innovator-poteter, dyrket på utvalgte gårder. Dette er fries du blir servert ute - nå som hjemmekos.  Sprø utenpå, saftig inni.

Slik tilbereder du

1. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft.

2. Fordel potetene jevnt utover på en stekeplate.

3. Sett platen midt i ovnen og stek i 6-8 minutter. Vend potetene under steking. 

4. Ikke stek potetene for hardt; de skal stekes gylne, og ikke brune. 



Slik skal produktet lagres

I dypfryser (-18ºC eller kaldere), se datomerking. Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptining.


Ingredienser

Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker.


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Annet

Nyt Norge logo

Næringsinnhold per 100g

NÆRINGSINNHOLD

PER 100 G

Energi

810 kJ / 193 kcal

Fett

5 g

hvorav mettet fett

0,4 g

Karbohydrater

32 g

hvorav sukkerarter

0,6 g

Fiber

3 g

Protein

3,5 g

Salt

0,20 g*

*Kun fra naturlige kilder av natrium

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.