Chippy Chips

Hvorfor Chippy Chips? Jo, fordi Chippy er navnet på fish and chips-restaurantene i Storbritannia. Chippy Chips er bondens beste kvalitetspoteter; smakfulle Innovator-poteter, dyrket på utvalgte gårder. Dette er fries du blir servert ute - nå som hjemmekos.  Sprø utenpå, saftig inni.

Slik tilbereder du

1. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft.

2. Fordel potetene jevnt utover på en stekeplate.

3. Sett platen midt i ovnen og stek i 6-8 minutter. Vend potetene under steking. 

4. Ikke stek potetene for hardt; de skal stekes gylne, og ikke brune. 

Slik skal produktet lagres

I dypfryser (-18ºC eller kaldere), se datomerking. Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptining.

Ingredienser

Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker.

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

Nyt Norge logo

NÆRINGSINNHOLD

PER 100 G

Energi

810 kJ / 193 kcal

Fett

5 g

hvorav mettet fett

0,4 g

Karbohydrater

32 g

hvorav sukkerarter

0,6 g

Fiber

3 g

Protein

3,5 g

Salt

0,20 g*

*Kun fra naturlige kilder av natrium

Skriv en anmeldelse

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt

Hva våre kunder mener

  • Beste chipsen på butikken
    Beste chips du får kjøpt på dagligvarebutikk i Norge.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • 👌
    Beste chipsen uten tvil!
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.