
KJØP HER
Criss Cross ser ikke bare flott og kule ut, de blir også ekstra sprø! Laget av bondens beste poteter av den smakfulle Oleva-sorten, dyrket på utvalgte gårder.
Slik tilbereder du
1. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft.
2. Fordel potetene jevnt utover på en stekeplate.
3. Sett platen midt i ovnen og stek i 6-8 minutter. Vend potetene under steking.
4. Ikke stek potetene for hardt; de skal stekes gylne, og ikke brune.
Slik skal produktet lagres
I dypfryser (-18ºC eller kaldere), se datomerking.
Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptining.
Ingredienser
Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker.
Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.
Næringsinnhold
NÆRINGSINNHOLD |
PER 100 G |
Energi |
991 kJ |
|
236 kcal |
Fett |
9,3 g |
hvorav mettet fett |
0,7 g |
Karbohydrater |
32 g |
hvorav sukkerarter |
0,6 g |
Fiber |
3 g |
Protein |
3,5 g |
Salt |
0,20 g* |
*Kun fra naturlige kilder av natrium
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
-
PerfektVeldig godt elsker dem, legger dem litt ekstra inne oven for enda mere crispJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
Verdens besteFamilien favoritt. Kjempe gode og sprøeJa, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
-
KjempegodtDisse var fantastisk god og mye bedre enn chips, anbefales på det sterkeste 😋Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
Lignende produkter
Vis alle produkter