Criss Cross

Criss Cross ser ikke bare flott og kule ut, de blir også ekstra sprø! Laget av bondens beste poteter av den smakfulle Oleva-sorten, dyrket på utvalgte gårder. 

Slik tilbereder du

1. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft.

2. Fordel potetene jevnt utover på en stekeplate.

3. Sett platen midt i ovnen og stek i 6-8 minutter. Vend potetene under steking.

4. Ikke stek potetene for hardt; de skal stekes gylne, og ikke brune. 

Slik skal produktet lagres

I dypfryser (-18ºC eller kaldere), se datomerking. Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptining.

Ingredienser

Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker.

Merk at det alltid er innholdsfortegnelsen og næringsverdien på forpakningen som gjelder. 

NÆRINGSINNHOLD

PER 100 G

Energi

991 kJ

 

236 kcal

Fett

9,3 g

hvorav mettet fett

0,7 g

Karbohydrater

32 g

hvorav sukkerarter

0,6 g

Fiber

3 g

Protein

3,5 g

Salt

0,20 g*

*Kun fra naturlige kilder av natrium

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
* Obligatoriske felt
  • Perfekt
    Veldig godt elsker dem, legger dem litt ekstra inne oven for enda mere crisp
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Verdens beste
    av Siv-Marie Bolt-Evensen
    Familien favoritt. Kjempe gode og sprøe
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • Kjempegodt
    Disse var fantastisk god og mye bedre enn chips, anbefales på det sterkeste 😋
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.