Criss Cross

Criss Cross

Criss Cross ser ikke bare flott og kule ut, de blir også ekstra sprø! Laget av bondens beste kvalitetspoteter av den smakfulle Oleva-sorten, dyrket på utvalgte gårder. 

Slik tilbereder du

1. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft.

2. Fordel potetene jevnt utover på en stekeplate.

3. Sett platen midt i ovnen og stek i 6-8 minutter. Vend potetene under steking.

4. Ikke stek potetene for hardt; de skal stekes gylne, og ikke brune. 



Slik skal produktet lagres

I dypfryser (-18ºC eller kaldere), se datomerking. Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptining.


Ingredienser

Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker.


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Næringsverdi per 100g

NÆRINGSINNHOLD

PER 100 G

Energi

991 kJ

 

236 kcal

Fett

9,3 g

hvorav mettet fett

0,7 g

Karbohydrater

32 g

hvorav sukkerarter

0,6 g

Fiber

3 g

Protein

3,5 g

Salt

0,20 g*

*Kun fra naturlige kilder av natrium

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
  • Verdens beste
    av Siv-Marie Bolt-Evensen
    Familien favoritt. Kjempe gode og sprøe
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.