Ingredienser
Kjøttdeig
Tacokrydder
1
dl
cheddarsaus - eller 100g revet ost
Kebabdressing
Jalapeños
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 225ºC varmluft. Fordel potetene jevnt utover på en stekeplate. Sett platen midt i ovnen og stek i 6-8 minutter. Vend potetene under steking, gjerne strø over revet ost før du setter dem tilbake i ovnen for ekstra smak. Ikke stek potetene for hardt; de skal stekes gylne, og ikke brune.
- Stek kjøttdeig med tacokrydder.
- Ha kjøttdeigen over pommes fritesen sammen med cheddarsaus (eller revet ost), ønsket mengde kebabdressing og jalapeños.
Serveringstips
Cheddarsaus lager du slik:
Smelt 2 ss smør i en kjele, ha i 2 ss mel og rør inn. Spe med 2 dl melk, litt etter litt, la sausen tykne mellom hver gang du sper. Smak til med litt salt og evt. litt kayennepepper, og rør inn 150g revet cheddarost. Vær forsiktig med varmen etter at du har hatt i osten.
Server gjerne med guacamole! Se oppskrift på guac med erter.
Har du rester igjen etter tacoen? Stek pommes fritesen og topp med tacorestene!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften