Ovnsbakt rosenkål

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Ovnsbakt rosenkål

Slik lager du ovnsbakt rosenkål

Ovnsbakt rosenkål er lettvint og smakfullt.

Med olje, salt, pepper og hvitløk blir rosenkålen skikkelig god!

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

3 
fedd 
hvitløk
Olivenolje
Salt
Pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Del rosenkålhodene i to med en skarp kniv. La den gjerne ligge på benken i 10 minutter før du deler den - da blir den frosne rosenkålen enklere å dele.
  3. Legg rosenkålen i en ildfast form med litt olivenolje, salt og pepper. Legg noen knuste hvitløksfedd innimellom - det hever smaken.
  4. Stek i rundt 15 minutter til de er gylne og møre.

Serveringstips

Drypp over litt balsamico før servering.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften