Ingredienser
Slik gjør du
- Slik steker du frossen rosenkål:
Ha litt matolje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 6 til 7 minutter. Sett gjerne ned varmen mot slutten og ha i litt kvernet pepper og godt salt. Slik steker du fersk rosenkål:
Rens rosenkålen og del den i to. Ha i litt matolje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 2–3 minutter – eller til den er gyllen og mør. Dryss over godt salt og litt kvernet pepper.
Serveringstips
For ikke-veganere: Stek gjerne i smør i stedet for matolje for litt ekstra smak!
Rosenkål er en smakfull og næringsrik grønnsak som er enkel å tilberede – den kan både kokes, stekes, ovnsbakes og smørdampes.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
-
Mye bedre enn kokt!Dette var enkelt og godt :) Min mening: Mye bedre enn kokt/dampet.Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.