Stekt rosenkål

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Group Copy 2
Vegansk

Slik lager du stekt rosenkål

Visste du at når du steker rosenkål kommer den litt nøtteaktige smaken enda tydeligere frem? Enkelt og godt!

Har du rester av rosenkål? Sleng de med i en wok! Det er en super måte å bruke opp restene på!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Group Copy 2
Vegansk

Ingredienser

Rapsolje
Salt
Kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Slik steker du frossen rosenkål: 
    Ha litt matolje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 6 til 7 minutter. Sett gjerne ned varmen mot slutten og ha i litt kvernet pepper og godt salt.
  2. Slik steker du fersk rosenkål:
    Rens rosenkålen og del den i to. Ha i litt matolje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 2–3 minutter – eller til den er gyllen og mør. Dryss over godt salt og litt kvernet pepper.

Serveringstips

For ikke-veganere: Stek gjerne i smør i stedet for matolje for litt ekstra smak!

Rosenkål er en smakfull og næringsrik grønnsak som er enkel å tilberede – den kan både kokes, stekes, ovnsbakes og smørdampes.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
  • Mye bedre enn kokt!
    Dette var enkelt og godt :) Min mening: Mye bedre enn kokt/dampet.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.