Stekt rosenkål

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Stekt rosenkål

Slik lager du stekt rosenkål

Rosenkål er en smakfull og næringsrik grønnsak som er enkel å tilberede - den kan både kokes, stekes, ovnsbakes og smørdampes.

Visste du at når du steker rosenkål kommer den litt nøtteaktige smaken enda tydeligere frem? Enkelt og godt!

Har du rester av rosenkål? Sleng de med i en wok! Det er en super måte å bruke opp restene på!

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Rapsolje
Salt
Kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Slik steker du frossen rosenkål: 
    Ha litt olje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 6 til 7 minutter. Sett gjerne ned varmen mot slutten og ha i litt kvernet pepper og godt salt.
  2. Slik steker du fersk rosenkål:
    Rens rosenkålen og del den i to. Ha i litt olje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 2-3 minutter - eller til den er gyllen og mør. Dryss over godt salt og litt kvernet pepper.

Serveringstips

Stek gjerne i smør i stedet for olje for litt ekstra smak!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften