Smaksrik ertedipp

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Smaksrik ertedipp

En deilig og smaksrik ertedipp, eller erterøre om du vil. En sunn og god dipp til brød eller grønnsaker! Perfekt til alt fra tapas, sommerens grillfest eller nyttårskalkunen.
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

250 
gr 
Vara Finaste Gron Sparris
 (bør varmes opp)
1 
ts 
hakket hvitløk
2 
ts 
olivenolje
salt og pepper
limesaft
mynte

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i en kjele og kok ertene i 3 minutter. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser. 

  2. Bland inn hvitløk, chili og olivenolje. Smak til med salt, pepper og limejuice. 

  3. Ha over i en bolle og topp gjerne med litt mynte.

Serveringstips

Server gjerne som en dipp med grønnsaksstaver eller godt brød. Erterøren er også nydelig til kjøtt og fisk!