Fiskepinnetoast med avokado

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering

Fiskepinner passer til det meste - også til en crunchy toast! Fiskepinnetoast med avokado er superenkelt å lage og passer perfekt til lunsj og kvelds. Skikkelig god er den også!

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Mens fiskepinnene er i ovnen, moser du avokado med en gaffel. Smak til med salt, pepper og saften av en ½ sitron. 

  3. Rist brødet i stekepanna eller i brødristeren, og legg avokado og fiskepinner lagvis på toasten. 

Tip!

  • Legg noen strimler agurk på toppen. Det både ser fresht ut og smaker godt!

Ingredienser

Våre beste fiskepinner
Godt brød (gjerne landbrød)
Avokado
Agurk
1/2 
sitron
Salt og pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • Shop Link
  • Shop Link_vbf_kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt