Fiskepinnetoast med avokado

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
Fiskepinnetoast med avokado

Fiskepinner passer til det meste - også til en crunchy toast! Fiskepinnetoast med avokado er superenkelt å lage og passer perfekt til lunsj og kvelds. Skikkelig god er den også!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Godt brød (gjerne landbrød)
Avokado
Agurk
1/2 
sitron
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Mens fiskepinnene er i ovnen, moser du avokado med en gaffel. Smak til med salt, pepper og saften av en ½ sitron. 

  3. Rist brødet i stekepanna eller i brødristeren, og legg avokado og fiskepinner lagvis på toasten. 

Serveringstips

Legg noen strimler agurk på toppen. Det både ser fresht ut og smaker godt!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften