5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering
Fiskepinner passer til det meste - også til en crunchy toast! Fiskepinnetoast med avokado er superenkelt å lage og passer perfekt til lunsj og kvelds. Skikkelig god er den også!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
Mens fiskepinnene er i ovnen, moser du avokado med en gaffel. Smak til med salt, pepper og saften av en ½ sitron.
Rist brødet i stekepanna eller i brødristeren, og legg avokado og fiskepinner lagvis på toasten.
Tip!
Legg noen strimler agurk på toppen. Det både ser fresht ut og smaker godt!
Ingredienser
Våre beste fiskepinner
Godt brød (gjerne landbrød)
Avokado
Agurk
1/2
sitron
Salt og pepper