En lekker variant på klassikeren fish & chips - server med grønnsaksfries og en enkel aioli. En verdig utfordrer til fredagstacoen spør du oss!
Se flere oppskrifter og tips her!
Slik gjør du
Varm ovnen til 225 grader, varmluft.
Skrell søtpotet, pastinakk og gulrot og kutt i staver. Fordel utover et stekebrett med bakepapir, drypp over olivenolje og ha på salt og pepper. Sett inn midt i stekeovnen og stek i ca. 20 minutter. Vend noen ganger.
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir. Flytt brettet med grønnsaksfries et hakk ned, og sett inn brettet med fisken over. Stek i 18-20 minutter. Ved grønnsaksfriesene noen ganger, og fisken en gang, i løpet av steketiden.
Bland sammen majones, finhakket hvitløk og noen dråper sitronsaft i en bolle.
Server Fish & Crisp med grønnsaksfries og aioli, og ha gjerne ketchup til også. Håper det smaker!
Tip!
Server gjerne med stekte Findus-erter! Stek ertene i litt smør i en stekepanne, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Nam!
En annen dressing som passer perfekt til er barbeque-majo! Bland sammen like deler majones og barbeque-saus, like godt som det er enkelt.