Ingredienser
Slik gjør du
Varm ovnen til 225 grader, varmluft.
Skrell søtpotet, pastinakk og gulrot og kutt i staver. Fordel utover et stekebrett med bakepapir, drypp over olivenolje og ha på salt og pepper. Sett inn midt i stekeovnen og stek i ca. 20 minutter. Vend noen ganger.
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir. Flytt brettet med grønnsaksfries et hakk ned, og sett inn brettet med fisken over. Stek i 18-20 minutter. Ved grønnsaksfriesene noen ganger, og fisken en gang, i løpet av steketiden.
Bland sammen majones, finhakket hvitløk og noen dråper sitronsaft i en bolle.
Server Fish & Crisp med grønnsaksfries og aioli, og ha gjerne ketchup til også. Håper det smaker!
Serveringstips
Server gjerne med stekte Findus-erter! Stek ertene i litt smør i en stekepanne, og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Nam!
En annen dressing som passer perfekt til er barbeque-majo! Bland sammen like deler majones og barbeque-saus, like godt som det er enkelt.