Fiskepinner i pita

Fiskepinner og grønnsaker i ferske vårruller på kjøkkenbenken
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
1
Servering

Fiskepinner til middag? Eller lunsj? Eller kvelds? Denne oppskriften er perfekt til alle tre måltider! Fyll med dine favorittgrønnsaker! Enkelt, raskt og sunt! 

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Mens fiskepinnene er i ovnen, kutter du opp grønnsakene, og varmer opp pitabrødet.

  3. Legg så mange fiskepinner du vil i pitabrødet, og fyll på med grønnsaker. Topp med rømmedressing.

Tip!

  • Lag din egen rømmedressing! Bland litt ketchup sammen med rømme eller naturell yoghurt. Smak deg frem hvor mye ketchup du vil ha. For en hottere dressing kan du bruke chilisaus. 

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

Våre beste fiskepinner
Rømmedressing
Pitabrød
Grønnsaker du liker godt, slik som:
Agurk
Tomat
Salat
Spirer
Paprika
Rødløk

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • Shop Link
  • Shop Link_vbf_kolonial

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt