Sprøbakt fisk med grønnsaker og pasta

Sprøbakte fiskefileter med pasta, pesto og brokkoli
5 min
forberedelsestid
20 min
tilberedelsestid
Lett
4
Porsjoner

Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert å spise mer fisk! Vi i Findus hjelper deg på veien. Kjøp ferdig panert fisk, pasta, pesto og litt grønnsaker. Vips - så har du en sunn og digg fiskemiddag de fleste vil like. Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Slik gjør du

  1. Stek fisken på et stekebrett med bakepapir, midt i ovnen, på 225°C i 15-17 minutter. 

  2. Del opp brokkolien i mindre buketter. 

  3. Kok opp vann i en kjele og ha i pasta. Når det er 3-4 minutter igjen av koketiden har du oppi brokkolien og koker ferdig. Bruker du fersk pasta kan du ha pasta og brokkoli i kjelen samtidig. 

  4. Hell av vannet og bland inn spinat og 1-2 ss pesto.

  5. Server sprøbakte fiskefileter med pasta og grønnsaker. Pynt med basilikum og halve cherrytomater, og dryss gjerne over litt parmesan og pinjekjerner. Håper det smaker!

Tip!

  • Hvis det blir rester til overs er dette perfekt lunsj- eller kveldsmat. Legg restene i en boks i kjøleskapet!

Ingredienser

1 
pakke
 
Sprøbakte Fiskefileter
4 
porsjoner
 
pasta
100 
gr
 
spinat
1/2 
stk
 
brokkoli
1/2 
pakke
 
cherrytomater
1 
ss
 
basilikum
pesto
salt og pepper

Kjøp her

  • kolonial
  • spar
  • Shop Link_sf_meny

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt