
59 timer 
tilberedelsestid
4
Porsjoner
En frisk og grønn wrap med fisk – perfekt som rask middag eller lunsj på farten!
Slik gjør du
- Kok opp eddik, sukker og vann. Hell over rødløken og la stå i ca. 30 minutter. 
- Tilbered fiskepinnene etter anvisning på pakken.
- Kok ertene, avkjøl og miks sammen med olje, crème fraîche, sitronsaft, salt og pepper til en jevn hummus. 
- Smør hummus på hver wrap. 
- Legg på spinat, syltet rødløk og fiskepinner. 
- Rull sammen og server.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
100 
gr
 fersk spinat
Tortillalefser eller wraps
Syltet rødløk
1 
stk
 rødløk, skivet
1 
dl
 sukker
1,5 
dl
 vann
0,5 
dl
 vineddik (7%)
Ertehummus
1 
dl
 Våre utvalgte erter
1 
ss
 olje
2 
ss
 crème fraîche
16 
stk
 Saften fra ½ sitron
Salt og pepper







