Wrap med hummus og syltet rødkål

59 timer
tilberedelsestid
4
Porsjoner

En frisk og grønn wrap med fisk – perfekt som rask middag eller lunsj på farten!

Slik gjør du

  1. Kok opp eddik, sukker og vann. Hell over rødløken og la stå i ca. 30 minutter.

  2. Tilbered fiskepinnene etter anvisning pakken.
  3. Kok ertene, avkjøl og miks sammen med olje, crème fraîche, sitronsaft, salt og pepper til en jevn hummus.

  4. Smør hummus hver wrap.

  5. Legg spinat, syltet rødløk og fiskepinner.

  6. Rull sammen og server.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften

Ingrediensliste

100 
gr
 
fersk spinat
Tortillalefser eller wraps
Syltet rødløk
1 
stk
 
rødløk, skivet
1 
dl
 
sukker
1,5 
dl
 
vann
0,5 
dl
 
vineddik (7%)
Ertehummus
1 
dl
 
Våre utvalgte erter
1 
ss
 
olje
2 
ss
 
crème fraîche
16 
stk
 
Saften fra ½ sitron
Salt og pepper

Kjøp her

  • meny
  • spar
  • joker

Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!

Vennligst oppgi litt ekstra informasjon:
* Obligatoriske felt
* Obligatoriske felt