
59 timer
tilberedelsestid
4
Porsjoner
En frisk og grønn wrap med fisk – perfekt som rask middag eller lunsj på farten!
Slik gjør du
Kok opp eddik, sukker og vann. Hell over rødløken og la stå i ca. 30 minutter.
- Tilbered fiskepinnene etter anvisning på pakken.
Kok ertene, avkjøl og miks sammen med olje, crème fraîche, sitronsaft, salt og pepper til en jevn hummus.
Smør hummus på hver wrap.
Legg på spinat, syltet rødløk og fiskepinner.
- Rull sammen og server.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
100
gr
fersk spinat
Tortillalefser eller wraps
Syltet rødløk
1
stk
rødløk, skivet
1
dl
sukker
1,5
dl
vann
0,5
dl
vineddik (7%)
Ertehummus
1
dl
Våre utvalgte erter
1
ss
olje
2
ss
crème fraîche
16
stk
Saften fra ½ sitron
Salt og pepper