Ingredienser
50
gr
hodekål
1
stk
gulrot
1
ss
majones
1
ss
lettrømme
noen dråper sitronsaft
salt og pepper
2
stk
brødskiver / 1 rundstykke
noen salatblader
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
I mellomtiden river du gulrot og hodekål på et rivjern og har i en bolle. Bland inn lettrømme og majones, og smak til med noen dråper sitronsaft og litt salt og pepper.
Rist brødet i en brødrister og ha på salatblader og coleslaw. Topp med fiskepinner og legg den andre brødskiven på toppen.
Serveringstips
Lag en større porsjon coleslaw og ha klart til middag dagen etter, for eksempel i stedet for ertepure til fish & chips.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften