Ovnsbakt fiskefilet med potet- og sellerirotmos

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ovnsbakt fiskefilet med god saus og smakfull mos

Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus er et deilig og lettvint middagstips – laget på 1 - 2 - 3!

Kok og stapp sellerirot og poteter mens fisken og sausen står i ovnen, og vips så er middagen klar. Potetstappe er et enkelt tilbehør, som kan smakes til med det krydderet du liker. Eller kanskje du vil servere fullkornspasta som tilbehør til våre gode ovnsbakte fiskefileter. Vi tror uansett at dette vil bli en gjenganger på middagsbordet, både hos småbarnsfamilier, unge og de som rett og slett bare vil ha et rask og enkelt fiskemåltid! Du finner flere forslag og oppskrifter nede på siden.

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
stk
 
potet
1/2 
stk
 
sellerirot
1 
dl
 
melk

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 grader og sett den dypfryste fisken på rist midt i ovnen. 
  2. Stek i ca. 40 minutter. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.
  3. Kok opp vann i en kjele. Kutt opp poteter og selleri i terninger og ha over i kjelen. 
  4. Kok til grønnsakene og potetene er møre, ca. 10 minutter. Sjekk om de er ferdige ved å stikke en gaffel i en av bitene. 
  5. Hell av kokevannet og ha i melken. 
  6. Mos med en stapper eller stavmikser. Smak til med salt og pepper dersom du ønsker det. 
  7. Server stappen sammen med den ovnsbakte fiskefileten med saus – vel bekomme!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften