Fiskepinner med potetmos og revet gulrot

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Fiskepinner med potetmos og revet gulrot

Noen ganger er klassikeren best! Fiskepinner med potetmos og grønnsaker er raskt og enkelt å lage.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
stk 
Brokkoli
4 
stk 
gulrøtter
Potetmos:
500 
gr 
poteter (gjerne mandelpoteter eller melne poteter)
25 
gr 
Smør
1,5 
dl 
Melk
2 
ss 
Gressløk - pakningsbilde Findus hakket gressløk
Salt

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.

  2. Skrell potetene og kutt i grove biter. Kok til potetene er møre.

  3. Riv gulrøttene med rivjern.

  4. Hell vannet av potetene.

  5. Tilsett smør, melk, gressløk og salt i potetene. Mos potetene, smør, melk og gressløk sammen til en fin stappe. Legg et lokk over kjelen, og sett til side.

  6. Kok opp vann (nok til å dekke brokkolien) med litt salt. Brokkolien bør ikke gjennomkokes, da blir den vassen og smakløs. Ha brokkolibukettene i det kokende vannet og la koke i 2–4 minutter.

  7. Server og nyt! Håper det smaker!

Serveringstips

Tilsett selleri eller pastinakk i terninger i potetmosen! Kok sammen med poteten - da blir potetmosen enda bedre!

Revet gulrot får en løft hvis du lager en dressing med saften fra 1 presset appelsin og ½ sitron. Smak til med litt sukker og bland sammen med gulrøttene.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften