Fylt torsk med hollandaise servert med agurk- og fennikelsalat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Fylt torsk med hollandaise servert med agurk- og fennikelsalat

Agurk- og fennikelsalat er frisk og syrlig og passer derfor perfekt sammen med Hollandaisesaus!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Småpoteter
Olivenolje
Salt
Agurk
1/2 
dl 
Eplecidereddik
50 
gr 
sukker
1 
dl 
vann

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 200°C. Legg de dypfryste torskefiletene med den flate siden ned i en ildfast form, eller på bakepapir i en langpanne. Stek torskefiletene i 25-30 minutter til de har fått en gyllen farge.

  2. Dryss litt olivenolje og salt over småpotetene og stek de i ovnen.

  3. Agurk kuttes med ostehøvel i tynne skiver (gjerne på langs).

  4. Kutt fennikel i tynne skiver.

  5. Bland sammen en lake av eplecidereddik, sukker og vann.

  6. Bland agurken og fennikelen i laken.

  7. Server og nyt!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften