Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og rissalat

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og rissalat

Fiskefilet med ferdig saus er lettlaget middag

Ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus er et deilig og lettvint middagstips – laget på 1 - 2 - 3!

Fisken gjør seg selv i ovnen, og i mellomtiden koker du ris. Sett smak på risen med soltørket tomat og basilikum. Vi håper og tror at dette vil bli en gjenganger på middagsbordet, både hos småbarnsfamilier, unge og de som rett og slett bare vil ha et rask og enkelt fiskemåltid, som smaker superdigg! Du finner også flere oppskriftsforslag nede på siden.

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
porsjoner 
ris
50 
gr 
soltørket tomat
2 
ss 
Basilikum pakningsbilde Findus

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 grader og sett den dypfryste fisken på rist midt i ovnen. 
  2. Stek i ca. 40 minutter. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem med din egen ovn.

  3. Mens fisken står i ovnen koker du opp vann i en kjele til risen.  

  4. Kok risen etter anvisning på pakken.
  5. Kutt opp soltørket tomat og bland inn i den ferdigkokte risen sammen med basilikum. Smak til med salt og pepper, og evt. en dæsj god olivenolje. 

  6. Server ovnsbakt fiskefilet med italiensk saus og rissalat. Dryss gjerne over litt parmesan hvis du har. Håper det smaker!

Serveringstips

Bruk de urtene du har, f.eks persille, oregano eller timian. Har du ikke frosne eller ferske urter, kan du fint bruke tørkede. 

Blir det rester av rissalaten igjen, passer den perfekt til å ha i fiskepinner og krydret ris dagen etter! (Ha da risen i helt mot slutten av koketiden)


Se her for mer inspirasjon og flere oppskrifter med våre ovnsbakte fisk med saus!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften