Del
Del denne oppskriften

Cæsarsalat med fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Har du prøvd å lage cæsarsalat med fiskepinner før? Det er skikkelig digg! En perfekt måte å få spist mer fisk på. 
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke Torskepinner
    16 Torskfiskpinnar
  • 1 stk romanosalat
  • 80 gr parmesan
  • Cæsardressing:
  • 1 stk egg
  • 2 stk ansjosfileter
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 1/2 dl olivenolje, extra virgin
  • 1 ts worcestershire-saus
  • 2 ss revet parmesan

Slik gjør du

  1. Stek fiskepinnene etter anvisning på pakken. 
  2. Knus et egg i en bolle, tilsett tre ansjosfileter. Pisk det jevnt med en stavmikser. 
  3. Tilsett 2 ss parmesan, 1 ss sitronsaft, 2 dl olivenolje, 1 ss worcestershire-saus og litt sort pepper.
  4. Riv salatbladene i små biter og ha i en bolle. Del opp fiskepinnene og ha i bollen med salat. Topp med dressing og revet parmesanost. 
Serveringstips

Server med brødkrutonger, og ha gjerne tomat i salaten om du vil. Romanosalat kan godt byttes ut med hjertesalat eller isbergsalat. 

Del
Del denne oppskriften