Cæsarsalat med glutenfri fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Cæsarsalat med glutenfri fiskepinner

Har du prøvd å lage cæsarsalat med fiskepinner før? Det er skikkelig digg! En perfekt måte å få spist mer fisk på. 
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
stk 
romanosalat
80 
gr 
parmesan
Cæsardressing:
1 
stk 
egg
2 
stk 
ansjosfileter
2 
fedd 
1 
ss 
sitronsaft
1 1/2 
dl 
olivenolje, extra virgin
1 
ts 
worcestershire-saus
2 
ss 
revet parmesan

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

  2. Knus et egg i en bolle, tilsett tre ansjosfileter. Pisk det jevnt med en stavmikser. 

  3. Tilsett 2 ss parmesan, 1 ss sitronsaft, 2 dl olivenolje, 1 ss worcestershire-saus og litt sort pepper.

  4. Riv salatbladene i små biter og ha i en bolle. Hell over dressingen, riv over litt parmesan og bland godt. Legg salaten på et fat. 

  5. Del opp fiskepinnene og dander de oppå salaten. Topp med flak av parmesan. 

Serveringstips

Server med brødkrutonger, og ha gjerne tomat i salaten om du vil. Romanosalat kan godt byttes ut med hjertesalat eller isbergsalat. Bruk de fiskepinnene du foretrekker - vanlige eller glutenfrie!