Del
Del denne oppskriften

Cæsarsalat med glutenfri fiskepinner

play Se video
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
play Se video
Har du prøvd å lage cæsarsalat med fiskepinner før? Det er skikkelig digg! En perfekt måte å få spist mer fisk på. 
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke Glutenfrie fiskepinner
    30 Fiskpinnar Originalet
  • 1 stk romanosalat
  • 80 gr parmesan
  • Cæsardressing:
  • 1 stk egg
  • 2 stk ansjosfileter
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 1/2 dl olivenolje, extra virgin
  • 1 ts worcestershire-saus
  • 2 ss revet parmesan

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

  2. Knus et egg i en bolle, tilsett tre ansjosfileter. Pisk det jevnt med en stavmikser. 

  3. Tilsett 2 ss parmesan, 1 ss sitronsaft, 2 dl olivenolje, 1 ss worcestershire-saus og litt sort pepper.

  4. Riv salatbladene i små biter og ha i en bolle. Hell over dressingen, riv over litt parmesan og bland godt. Legg salaten på et fat. 

  5. Del opp fiskepinnene og dander de oppå salaten. Topp med flak av parmesan. 

Serveringstips

Server med brødkrutonger, og ha gjerne tomat i salaten om du vil. Romanosalat kan godt byttes ut med hjertesalat eller isbergsalat. Bruk de fiskepinnene du foretrekker - vanlige eller glutenfrie!

Del
Del denne oppskriften