Del
Del denne oppskriften

Fiskepinner i cæsarsalat

Fiskepinner i cæsarsalat
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Lettpanert torsk er torskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med dette lekre tilbehøret.

'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Smelt 50 g smør.
  2. Tilsett litt revet sitronskall.
  3. Legg fiskepinnnene på et brett med bakepapir. Pensle smøret over fiskepinnene.
  4. Sett brettet med fiskepinnene i ovnen på 225 grader i 12 minutter
  5. Knus et egg i en bolle, tilsett tre ansjosfileter.
  6. Pisk det jevnt med en stavmikser.
  7. Tilsett 2 ss parmesan, 1 ss sitronsaft, 2 dl olivenolje, 1 ss worcestershire-saus og litt sort pepper.
  8. Legg til slutt til et par romanosalater og 80 gram revet parmesanost..
Serveringstips

Kan serveres som hovedrett eller forrett.

Del
Del denne oppskriften
Se våre vilkår og betingelser