Del
Del denne oppskriften

Fiskepinner i cæsarsalat

Fiskepinner i cæsarsalat
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Lettpanert torsk er torskefilet dekket med tynn og sprø kavring. Server den gjerne med dette lekre tilbehøret.

'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Smelt 50 g smør.
  2. Tilsett litt revet sitronskall.
  3. Legg fiskepinnnene på et brett med bakepapir. Pensle smøret over fiskepinnene.
  4. Sett brettet med fiskepinnene i ovnen på 225 grader i 12 minutter
  5. Knus et egg i en bolle, tilsett tre ansjosfileter.
  6. Pisk det jevnt med en stavmikser.
  7. Tilsett 2 ss parmesan, 1 ss sitronsaft, 2 dl olivenolje, 1 ss worcestershire-saus og litt sort pepper.
  8. Legg til slutt til et par romanosalater og 80 gram revet parmesanost..
Serveringstips

Kan serveres som hovedrett eller forrett.

Del
Del denne oppskriften