Ingredienser
3
dl
vann
1
stk
liten buljongterning
160
gr
ris
1
dl
hakkede tomater
1
stk
rødløk
2
ss
rapsolje
1
ts
chilipulver
1
ts
hvitløkspulver
1
ts
paprikapulver
1
ts
spisskummen
salt og pepper
Slik gjør du
Varm ovnen til 225°C, varmluft. Bland krydderet i en bolle og vend fiskepinnene i blandingen. Sett resten av krydderet til side. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter.
I mellomtiden freser du hakket rødløk i litt olje i en kjele. Ha i resten av krydderet og la putre i ett minutt. Ha i risen og buljongterningen og rør rundt. Hell på vann og hakkede tomater, og la koke i 12-17 minutter (avhengig av hvilken ris du bruker). Rør inn hakket koriander mot slutten av koketiden.
Ha risen over på en tallerken. Del fiskepinnene i to og legg på toppen. Pynt gjerne med urter som f.eks koriander eller persille.
Serveringstips
Server med rømme og avokadorøre til! Denne retten er også perfekt å servere i en wrap.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften