Fisketaco

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Fisketaco

Vi heier på mer fisk i hverdagen og fisketaco er en superdigg måte å spise fisk på! Med sprøbakte Fish & Crisp rolls er det ingen som vil savne tortilla-chipsen! Og ved å spise taco med fisk, kan du jo med god samvittighet spise taco flere ganger i uka? Håper det smaker!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
stk 
tacoskjell
1 
dl 
lettrømme
1 
ts 
srirachasaus
1 
stk 
avokado
1 
stk 
lime
1/2 pakke 
cherrytomater
4 
stk 
salatblader
1/2 
boks 
mais
1/2 
boks 
brune bønner
1 
stk 
rødløk
2 
ss 
Koriander

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C (varmluft).  Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. De siste minuttene kan du ha i tacoskjellene, men pass på de ikke blir brent! Skjellene kan også stekes før fisken, etter anvisning på pakken. 

  2. Bland sriracha og 1/2 lime i lettrømmen. Mos avokado i en bolle og smak til med 1/2 lime, salt, pepper og chili. 

  3. Fyll tacoskjellene med sprø fisk, tomat, salat, mais, bønner og syltet eller vanlig rødløk.

  4. Topp med koriander og server med dressingene. Håper det smaker!

Serveringstips

Syltet rødløk setter en ekstra piff på denne retten! 

Kutt rødløk i tynne skiver og legg over i et glass (f.eks. et Norgesglass). Kok opp en lake med 1 del eddik 7%,  2 deler sukker, 3 deler vann og 1 liten bit ingefær, skrelt og delt i skiver. Ta av platen når sukkeret er oppløst og hell laken over på glasset med løk. Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg. Løken er klar etter et par timer, men er enda bedre dagen etter. Oppbevar glasset i kjøleskapet. Enjoy!